• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • עשר דקות
  • מתכונים לקיץ
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

קערת יוגורט, סלט וגרנולה מלוחה

מתכון

מה שטוב לפירות – טוב עוד יותר לירקות, יוגורט עיזים עם גרנולה מלוחה וירקות רעננים לארוחת בוקר בוקר או כנשנוש

מאת אורלי פלאי ברונשטיין
מאי 2019
בול יוגורט וגרנולה מלוחה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
בול יוגורט וגרנולה מלוחה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
  • 2 מנות
  • 20 דקות
  • קל
  • כשר
  • סלטים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגרנולה מלוחה (לצנצנת בינונית)

לסלט ירקות:

אופן ההכנה

מכינים גרנולה:

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מפזרים את שיבולת השועל בתבנית ומזלפים עליה שמן זית. קולים 15 דקות עד שהיא מקבלת גוון זהוב והופכת פריכה. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים וקולים 5 דקות נוספות. מצננים.

מכינים סלט, מרכיבים ומגישים:

3

מערבבים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. מסדרים בקערה בשלוש קבוצות: יוגורט, סלט וגרנולה מלוחה. אם רוצים מפזרים מלמעלה סומק או זעתר.


  • קל
  • כשר
  • סלטים
  • אוכל בריא
  • ארוחות בוקר
  • יוגורט
  • גרנולה
  • חלבי
  • מתכונים ממומנים
  • מבשלים עם משק צוריאל

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media