החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מעבדים במעבד מזון את הכוסברה, 4 משיני השום, האצות, הפלפלים החריפים ו-10 מכפות שמן הזית עד קבלת תערובת אחידה.
2
מערבבים את הטופו, הקמח, המלח והפלפל עד קבלת תערובת אחידה. מאחדים בין התערובות. יוצרים מהתערובת קציצות במשקל 45 גר' כל אחת ואופים אותן במשך 8 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
3
מחממים סיר גדול ומטגנים בו את הפלפלים ו- 4 שיני השום הנותרות קצוצות. מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת העגבניות ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד של רוטב. מוסיפים את גרגירי החומוס, מקטינים את האש ומבשלים במשך 40-30 דקות,עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הקציצות לרוטב.