מתכון

קרפצ’יו מלון ופרמזן גרנה פדנו

שילוב הטעמים המתוקים של המלון עם טעמי הגבינה העמוקים מייצרים חגיגה בחלל הפה

אוגוסט 2016
קרפצ'יו מלון ופרמזן גרנה פדנו של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קרפצ'יו מלון ופרמזן גרנה פדנו של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

גיוון:
בקרפצ'יו אפשר להשתמש רק במלון כתום או לשלב 1/4 מלון ירוק ו-1/4 כתום.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

פורסים מלון לפרוסות אורך דקיקות בעזרת קולפן מלפפונים ומסדרים בצורה דקורטיבית על צלחת הגשה גדולה ושטוחה. אפשר להניח את הפרוסות בשכבה אחת כמו בקרפאצ’ו קלאסי ואפשר ליצור מהרצועות “תלתלים” כמו בתצלום. מתבלים בסויה ושמן זית.

2

מפזרים מעל פרמזן גרנה פדנו, בצל ירוק, שאלוט, פלפל חריף, מלח ופלפל ומגישים מייד.