מתכון

קרפ ארטישוק וכמהין

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד להכין קרפ מושלם עם ארטישוק וכמהין

2,944 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפ ארטישוק וכמהין של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ ארטישוק וכמהין של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

מתכון לבלילת קרפים מלוחים – שימו לב כי יש להוריד את הביצה מהבלילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסננים את הארטישוקים מהשמן, פורסים לרבעים ומניחים בקערה עם מחית הכמהין. שומרים במקרר.

2

טוחנים בבלנדר את השום, שמן זהית ומעט מלח.

3

מקפלים כל קרפ לחצי ומפזרים עליו את הגבינה הטבעונית, הבצל הירוק והארטישוק המתובל בכמהין, ממליחים מפלפלים. מפזרים את הרוקט, מזלפים את מיץ הלימון ומקפלים שוב לחצי.