מתכון

קרפ פטריות מלוח

ארוחת בוקר מפתיעה

9,401 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2017
קרפ פטריות מלוח. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
קרפ פטריות מלוח. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית:

לטיגון:

אופן ההכנה

מכינים את המלית:

1

ממיסים חמאה ושמן במחבת, מוסיפים כרשה ומטגנים כ-4 דקות עד שהיא זהובה. מוסיפים פטריות ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב 4-5 דקות נוספות. מוסיפים תבלינים, מערבבים, מסירים מהלהבה ומצננים. מוסיפים גבינות ותימין ומערבבים.

ממלאים את הקרפים:

2

מורחים 2 כפות מהמלית במרכז כל קרפ. מקפלים לחצי ושוב לחצי.

מטגנים את הקרפים:

3

מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים את הקרפים כ-2 דקות מכל צד עד שהם מזהיבים.