זול, קל להכנה ובעל חיי מדף ארוכים. הקרקר הוא מאפה מושלם לתנור הביתי שלכם. ברי סייג מ”טאטי” מקבל השראה ממטבחים עולמיים ומראה שגם קרקר יכול להיות כוכב הערב..
אופן ההכנה
1
מערבבים את החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים מים ושמן ומעבדים כחצי דקה נוספת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה דק מאוד (בעובי 3-2 מ”מ), חותכים למלבנים ומעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר. מניחים מעל נייר אפייה ותבנית נוספת כמשקולת.
4
אופים כ-30 דקות.