מכינים ושומרים במקרר. אפשר לבשל בו את הדגים, להגיש אותו לצד או מעל דגים כבושים או נאים. הרוטב יתאים גם לפסטה, טופו ותבשילי שעועית.
צנצנת בנפח של כ־500 מ”ל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים למעט שמן זית בקופסה או קערה, מוסיפים שמן זית לאט ותוך ערבוב. אם אתם מעדיפים אפשר גם להכין את הרוטב במעבד מזון - מכניסים אליו את כל חומרי הגלם למעט שמן הזית כשהם חתוכים גס ומעבדים למחית גסה. מוסיפים שמן זית בהזלפה אטית ותוך עיבוד עד שהשמן נטמע. שומרים במקרר עד שלושה ימים.