מתכון

רוטב עגבניות נפאלי

רוטב ארומטי וצבעוני, שטובלים בו את המומו (כיסן נפאלי). הוא יקבל אליו בשמחה גם מאפי בצק אחרים

1,676 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
רוטב עגבניות נפאלי
רוטב עגבניות נפאלי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את התבלינים ומטגנים כדקה. מוסיפים בצל, שום וג'ינג'ר, ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.

2

מוסיפים עגבניות, מכסים ומבשלים כחצי שעה, או עד שמתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתבלים במלח. מצננים ומגישים קר.