מתכון

ריבת בצל עם חומץ בלסמי ותימין

חומץ בלסמי, תימין ושום נותנים לריבה ארומה מפתיעה, שמחמיאה למאפים ומנות בשר

34,795 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
ריבת בצל. צילום: shutterstock
ריבת בצל. צילום: shutterstock

הריבה הזו תהיה נהדרת גם על פרוסת לחם חמה עם חמאה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת כבדה וגדולה ומטגנים שום דקה-שתיים עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים חמאה, בצל ותימין ומטגנים 20 דקות על להבה בינונית עד שהבצלים מתרככים ומעט מזהיבים. מערבבים מדי פעם.

2

מוסיפים סוכר ומבשלים 10 דקות עד שהסוכר הופך לחום בהיר. מערבבים מדי פעם.

3

מוסיפים חומץ ומבשלים 10 דקות עד שהתערובת מסמיכה

4

מצננים ומעבירים לצנצנת אטומה. שומרים במקרר עד שבועיים.