מתכון

ריבת קלמנטינות

ריבת קלמנטינות מתובלת בעדינות בפלפל שחור שנותן לה עוקץ חרפרף והופך אותה למעדן ממכר

846 בשלנים התעניינו במתכון זה
ריבת קלמנטינות של  של שף-קונדיטורית נועה חיים | צילום: מיקה גורוביץ, סגנון: מרב סריג
ריבת קלמנטינות של של שף-קונדיטורית נועה חיים | צילום: מיקה גורוביץ, סגנון: מרב סריג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר את כל המרכיבים. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 30־45 דקות לריבה במרקם סמיך (מערבבים את הריבה כל חמש דקות). מניחים כפית מהריבה על צלוחית שהייתה במקפיא, מחכים כמה שניות, ואם הריבה לא נוזלית, היא מוכנה.

2

פורסים את הטארט לפרוסות, מניחים על כל פרוסה כף מהריבה וכף קצפת ומגישים.