מתכון

ריזוטו בקרם גבינה

ריזוטו הוא ממאכלי הדגל של החווה החקלאית לאגו סקורו, השוכנת בסמוך לאמיליה רומאנה. מכינים אותו שם בגרסאות שונות, וכאן זהו המתכון הקלאסי המאפיין את האזור

11,625 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ריזוטו בקרם גבינה. צילום: shutterstock
ריזוטו בקרם גבינה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

שמים את האורז בסיר עם שמן ומטגנים 2־3 דקות. מוסיפים בהדרגה מחצית מכמות הציר, מצקת אחר מצקת, ומערבבים לאחר כל פעם.

2

כאשר האורז מבושל למחצה (כ־10 דקות) מוסיפים את הגבינה החצי קשה ומערבבים. ממשיכים להוסיף את הציר בהדרגה ומערבבים כל הזמן. טועמים ובודקים אם האורז רך ומוכן לאכילה. מוסיפים את החמאה והפרמזן, מערבבים ומגישים.