מתכון

שבלולי בצק עם פסטו, גבינת פטה ועגבניות מיובשות

מאפי בוקר מלוחים ומרשימים שמכינים בקלי קלות - כל מה שצריך הוא מזווה מצויד

696 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
שבלולי בצק עם פסטו, גבינת פטה ועגבניות מיובשות של מיכל מוזס. צילום: shutterstock
שבלולי בצק עם פסטו, גבינת פטה ועגבניות מיובשות של מיכל מוזס. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

מורחים פסטו על בצק עלים ומפזרים גבינות ועגבניות מיובשות. מגלגלים לגלילה ומהדקים.

3

מעבירים למקפיא ל-30-45 דקות עד שהבצק מתקשה ופורסים ל-20 שבלולים.

4

אופים 15-20 דקות עד שהבצק זהוב ואפוי לגמרי.