מתכון

שלישיית סליידרס בריוש

מאחסנים את הבצק במקרר לילה לפני האפייה. מתפיחים את הבצק שלוש שעות נוספות

אפריל 2019
שלישיית סליידרס בריוש של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר
שלישיית סליידרס בריוש של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

לבצק

1

במערבל עם וו גיטרה מעבדים את קמח, סוכר ומלח. טורפים ביצים ושמרים ומוסיפים לתערובת היבשה. מעבדים לקבלת בצק אחיד.

2

מוסיפים בהדרגה את החמאה עד לקבלת מרקם אחיד. מאחסנים בקערה משומנת במקרר למשך הלילה.

3

מחלקים בצק לכדורים של 20 גר', מכסים ומניחים לתפיחה שלוש שעות או עד שהבצק משלש את נפחו.

4

מערבבים חלמונים וחלב בקערית ומורחים מהתערובת על כדורי הבצק. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-15 דקות. מניחים לצינון.

להגשה

5

ממלאים לחמניות במילויים השונים, מורחים מעט מהחמאה, מכניסים לטוסטר ומגישים שלישיית סליידרס חמים לכל סועד.