מתכון

תבשיל שעועית אדומה ועשבי תיבול

תבשיל טבעוני עשיר ומנחם ביותר מבית היוצר של מרכז החוויה הטבעונית

7,381 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
תבשיל שעועית אדומה ועשבי תיבול של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
תבשיל שעועית אדומה ועשבי תיבול של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

משרים את השעועית 10-12 שעות במים

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מבשלים את השעועית בסיר עם מים רותחים עד ריכוך עם כף כמון וכף פפריקה. כשהשעועית רכה, מסננים ומקררים.

2

חותכים את הפלפלים האדומים לקוביות ואת השום לפרוסות. מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית, מקפיצים את השום הפרוס ואת קוביות הפלפלים 5 דקות.

3

מוסיפים את השעועית המבושלת וכן מלח, כמון, פפריקה ומיץ לימון. מערבבים היטב ומבשלים יחד עוד 5 דקות. מכבים את האש.

4

קוצצים את כל עשבי התיבול: נענע, פטרוזיליה, כוסברה ושמיר, מוסיפים לתבשיל, מערבבים היטב ומגישים.

טיפ

5

התבשיל הזה מוצלח גם כסלט קר