מתכון

תה למון גראס קר עם גוג'י ברי

השף אוהד קורי מכין משקה מרווה, מרענן ובריא שמשלב למון גראס, נענע וגוג'י ברי

1,016 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
תה למון גראס קר עם גוג'יברי של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן
תה למון גראס קר עם גוג'יברי של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מרתיחים את גבעולי הלמון גראס עם המים כ-10 דקות ומצננים.

2

מגישים כוסות עם קוביות קרח, גוג'יברי ועלי נענע. מוזגים את התה לתוך הכוסות וממתיקים לפי הטעם.