מתכון

תירוש – מיץ ענבים

כך תכינו בבית מיץ ענבים תירוש - טבעי, טעים, בריא וללא חומרים משמרים

2,215 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2021
תירוש - מיץ ענבים. צילום: shutterstock
תירוש - מיץ ענבים. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

סוחטים ענבים ומסננים עד קבלת תירוש עסיסי.

2

ממלאים בקבוק בתירוש עד הסוף, כדי שיישאר כמה שפחות מקום לאוויר, סוגרים ומכניסים למקרר. המיץ נשמר בטעמו הרענן עד שלושה ימים. לאחר מכן הוא מתחיל להתחמצן בהדרגה וצבעו נעשה חום יותר.

שימושים נוספים לתירוש: תוספת טעם בתבשילי קדירה, מרכיב במרינדה או רוטב לסלט.