מתכון

תירס בחמאת צ’ילי-קרמל

ניחוח תירס חם עושה מיד מצב רוח נוסטלגי. עטפנו קלחים בחמאה פיקנטית-קרמלית, בישלנו וברגע האחרון צרבנו על הגריל

4,384 בשלנים התעניינו במתכון זה
תירס בחמאת צ’ילי-קרמל
תירס בחמאת צ’ילי-קרמל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לחמאת צ’ילי-קרמל:

אופן ההכנה

1

מניחים את חומרי החמאה בסיר קטן ומבשלים על להבה גבוה כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת מקבלת גוון ענברי. יוצקים לכלי ושומרים במקרר.

2

מבשלים את התירסים 15-10 דקות עד להתרככות. מסננים ושומרים בקירור (אפשר בצידנית, אם זה פיקניק).

3

מורחים את קלחי התירס בחמאת הצ’ילי-קרמל וצורבים על הגריל.