מתכון

תערובת הרב דה פרובאנס ביתית

קל מאוד למצוא אותה בחנויות (ואפילו ברשתות השיווק), אבל הכי כיף להכין לבד ולשלוט על הטעמים

10,893 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
תערובת הרב דה פרובאנס ביתית. צילום: shutterstock
תערובת הרב דה פרובאנס ביתית. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מייבשים עשבי תבלין

1

תולים צרורות עשבי תיבול הפוך באוויר הפתוח כשבוע, עד שהם יבשים ופריכים למגע.

מכינים תערוכת תיבול

2

מפרידים את העלים מצרורות התבלינים ומעבירים למכתש ועלי או מעבד מזון יחד עם זרעי שומר.

3

כותשים במכתש ועלי או טוחנים את העלים לתערובת אחידה. למרקם עדין יותר אפשר לפורר את התערובת דרך מסננת. שומרים בצנצנת אטומה.