חיפוש מתקדם

נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי

מתכון לנקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי
צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

נקניקיות הן אמנם לא קולינרי קורקט, אבל האמת היא שהן טעימות להחריד. הלכנו איתן עד הסוף ושדרגנו את הטעם עם מרינדה חריפה-מתוקה של טריאקי וצ’ילי.

חומרים

למרינדה:

אופן ההכנה

1. משפדים את הנקניקיות לאורכן על שיפודי עץ. 2. מערבבים את חומרי הרוטב. 3. מחוררים את הנקניקיות קלות בקיסם ומשרים במרינדה לחצי שעה. 4. צולים על גריל פחמים כ-5 דקות. מדי פעם מסובבים את השיפודים. 5. מגישים בלחמנייה.