אוהבים נקניקיות!

נקניקיות

נקניקיות איכותיות יכולות לעשות פלאים למנות שלכם
נובמבר 2019

משום מה עדיין נוטים להתנצל כשמוציאים נקניקיות מהמקפיא. למעשה – יש היום מבחר של נקניקיות איכותיות מאוד שאפשר לשלב בהרבה יותר ממנת משה בתיבה ושישדרגו מאד כל פיתה, תבשילי קדירה, מרקים ועוד.

שניט. צילום: גיל אברהם
שניט. צילום: גיל אברהם

שניט schnitt

פאב מסעדה שהיא גם מבשלת בירה עם 12 סוגי בירות טריות המיוצרות במקום מאחורי זכוכית שקופה הנותנת הצצה לאורחי המקום. בתפריט תוכלו למצוא מנות שכיף לנשנש לצד הבירה, כמו, נקניקיית אנטרקוט ג'וסית בלחמנייה עם קולסלאו ובצל פריך, טבעות בצל קריספיות, כדורי פולנטה ובירה מתובלים ומטוגנים ונאצו'ס קריספי הום מייד. ראו מסעדה
ג'פריס. צילום: גיל אבירם
ג'פריס. צילום: גיל אבירם

ג'פריס jeffreys

ידידיה פרנקל 7, תל אביב
מסעדת אוכל רחוב בפלורנטין שאמורה לגרום לנו להרגיש בשיקגו, עם סנדוויצ'ים שמבוססים על השילוב הכה-אמריקאי של בשר וגבינה. כל הסנדוויצ'ים מגיעים חמים בלחם מחמצת או בקסטן בריוש ואפשר למצוא מביניהם סלופי ג'ו, סנדוויץ' רוסטביף, פילי'ז צ'יז סטייק ונקניקיות מסוגים שונים. ראו מסעדה
חיים נלו (צילום מאתר המסעדה)
חיים נלו (צילום מאתר המסעדה)

חיים נלו גריל האוס Haim Nello Grill House

מסעדת גריל רומני שפועלת כבר כשישה עשורים בתל אביב, מה שהופך אותה לאחת המסעדות הותיקות בארץ. הדגש בתפריט הוא על בשרים, עם מנות דגל איקוניות כמו קבב רומני, סטייק לבן עם רוטב שום ונקניקיות ביתיות. ראו מסעדה
הזיטי של כרמלה - מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות ופרובולונה של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל
הזיטי של כרמלה - מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות ופרובולונה של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל

הזיטי של כרמלה – מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות וגבינות

אין סרט או סדרת מאפיה שלא אוכלים בהם גרסה כזו או אחרת של זיטי - פסטה חלולה וארוכה שמתאימה להכנת מאפי פסטה למתכון המלא
פילאף ספרדי עם צ'וריסו עגבניות וזעפרן של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פילאף ספרדי עם צ'וריסו עגבניות וזעפרן של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

פילאף ספרדי עם צ'וריסו עגבניות וזעפרן

הפילאף המעושן שלפניכם חייב את טעמיו לצ'וריסו ופפריקה המעושנת. את העידון בטעם מוסיפים זעפרן וקליפת לימון מגוררת למתכון המלא
ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית מעושנת של ניר ויימן. צילום: דניאל לילה
ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית מעושנת של ניר ויימן. צילום: דניאל לילה

ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית

3 דירוגים
השף ניר ויימן חיבר בין הניוקי הפריזאיים של "מל ומישל" לבין חומרי גלם ספרדיים ויצר מנה בועטת שנראית פשוט מקסים בצלחת למתכון המלא
קלמארי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קלמארי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

קלמרי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד

2 דירוגים
אם עוצמים את העיניים, אפשר לדמיין שהמנה הזו מגיעה מעיר נמל דמיונית, שיושבת איפשהו על הנתיב שבין יוון לספרד למתכון המלא
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות

3 דירוגים
פירוק נקניקיות זו דרך נוחה ומהירה להכנת קציצות. היתרון הגדול הוא שהבשר כבר מתובל ובעל אחוז שומן מדויק למתכון המלא
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

פרעצל דוג

מנה שמעלה בי זיכרונות מקרנבלי אוכל הרחוב בניו יורק בקיץ שתמיד כוללים מנות של פרעצל דוג - משה בתיבה שעשה אקזיט למתכון המלא
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי

נקניקיות הן אמנם לא קולינרי קורקט, אבל טעימות להחריד. הלכנו איתן עד הסוף ושדרגנו עם מרינדה של טריאקי וצ’ילי למתכון המלא