סינרי מטבח שאנחנו אוהבות במיוחד
קלאסיים או אופנתיים, מבדי כותנה או פשתן, עם הדפס או רקמה - 7 סינרים שאנחנו אוהבות במיוחד
1. Double J
קולקציית כלי הבית של מותג האופנה האיטלקי כוללת סינרים יפהפיים מבד קנבס. הסינרים בעלי רצועות קשירה לצוואר ולמותניים (כך שהם מתאימים לכל מידה) ושני כיסי צד ענקיים ונוחים יונית נפתלי קו-אל, עורכת משנה, השולחן
60 אירו, ladoublej.com
2. סינר ילדים
מה בסך הכול הילדים שלנו רוצים? שיתנו להם לקצוץ, לערבב ולרדד – בדיוק כמו שהגדולים עושים – ואם גם הסינר נראה כמו זה של ההורים, החוויה מושלמת. בחנות HomeTextiles Store באליאקספרס מצאנו סינרים במגוון הדפסים מתוקים – מחדי קרן, דרך ציורי חיות נורדיים ועד צורות גיאומטריות מופשטות – והכול בשתי מידות, אחת לילדים ואחת לגדולים. לי גיל, עורכת משנה, השולחן
5-3 דולר, aliexpess.com
3. Utility Apron
הסינרים של בילונגינג, שעשויים מחומרים גולמיים טבעיים, כמו בדי פשתן וכותנה דריל, כל כך יפים ונעימים שלא תרצו להוריד אותם גם כשהאורחים באים. מרב סריג, עורכת ראשית, השולחן
220 שקלים, belonging.co.il
4. Enrich And Endure
האחים שרה ולורקן קווין מייצרים סינרים שהם סוסי עבודה – מ־100 אחוזים פשתן ובעלי תפרים כפולים וכיסים מחוזקים, שנועדו לשנים של עבודה אינטנסיבית במטבח. באתר אפשר למצוא סינרים קלאסיים, סינרים בהשראה יפנית וקולקציות מתחלפות הנוצרות בשיתוף פעולה עם אנשי אוכל – למשל, הבלוגרית ומחברת ספרי הבישול היהודייה, מולי יהי, עיצבה סינר שצבעיו מייצגים בייגל עם לקס, ואילו על הסינר של טום האנט, שף ויועץ לענייני קיימות, יש רקמות מעולם החקלאות המקיימת. מאיי תדהר, מדיות חברתיות, השולחן
80-69 פאונד,
5. Hale Apron
בסינרים של מותג העיצוב הדני Ferm Living כמו בכל פריט שהם מעצבים, יש ירידה קפדנית לפרטים, כך למשל הפסים על הכיס, שמסתדרים עליו מושלם. אלונה פלוסקי, ארט דיירקטור, השולחן
39 אירו, fermliving.com
6. Schmaltzy Apron
סינרי העבודה הכחולים של ה־Jewish Food Society מיוצרים בתל אביב, שואבים השראה מהמטבח היהודי ובאים בשני הדפסים: האחד – Schmaltzy, והשני – Babka to Blintz. יערה קידר, אוצרת והיסטוריונית אופנה
40 דולר, jewishfoodsociety.org
7. Petroleum blue washef linen Apron
הסינרים של מרסי פריז עשויים מבדי פשתן חלקים, ללא הדפסים, בצבעים מונוכרומטיים והם סופר מחמיאים לגוף, בדיוק כמו שאני אוהבת. שף קונדיטורית רינת צדוק, בעלת המדור "סל וחומר", השולחן
50 אירו, merci