כמה מסובך להכין כריך טוב? לא מסובך בכלל, אבל אם משקיעים בו עוד קצת תשומת לב – בוחרים בלחם הנכון, משחקים עם מרקמים וצבעים ומשתמשים בחומרי גלם משובחים – מקבלים יצירת מופת בין שתי פרוסות לחם.
השילוב בין ארטישוק החמצמץ לגבינה בעלת טעם מתקתק-מפולפל הוא פשוט מושלם. אם מכינים את הכריך לפיקניק חותכים את הפוקאצ’ה ומכניסים את הגודיז פנימה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים ממרח ארטישוק על הפוקאצ’ות, מסדרים את פרוסות הגבינה ומפזרים רבעי ארטישוק, פרוסות בצל, עגבניות ורוקט. אם רוצים כריך חם מחממים את הפוקאצ׳ות כ-7 דקות ב-180 מעלות (ללא הרוקט).