חיפוש מתקדם

פשטידת בשר עם כרישה

מתכון לפשטידת בשר עם כרישה
צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף

במקום לטגן קציצות, מכינים מהתערובת מאפה מבושם בבהראט ופטרוזיליה.

חומרים

לפיזור:

אופן ההכנה

  1. חותכים 3 גבעולי כרישה למקטעים ומבשלים במים כ-20 דקות. מסננים, סוחטים ומקררים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
  3. פורסים את 2 גבעולי הכרישה הנותרים ומטגנים עם בצל כ-5 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה. מתבלים בבהראט ואגוז מוסקט, מערבבים, מסירים מהאש ומקררים מעט.
  4. מערבבים היטב את הכרישה המבושלת והמטוגנת עם מחית תפוחי אדמה, בשר, קמח וביצים. מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומעבירים לתבנית. מפזרים מעל שומשום.
  5. אופים 45 דקות עד שהפשטידה יציבה ופניה זהובים. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות, פורסים ומגישים.
15 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *