חיפוש מתקדם

קלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן

מתכון לקלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן
צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

יום העצמאות, המבשר על עונת הברביקיו והפיקניק, הוא מועד מושלם להתחדש עם גריל משוכלל, שיהפוך כל מפגש “על האש” לארוחת גורמה. הנה מתכון שתרצו לאמץ והמלצה חמה על הרולס רויס של עולם הגרילים: סדרת הגרילים Prestige מבית נפוליאון.

כולם אוהבים לנשנש משהו עד שהאוכל (כלומר הבשר) יהיה מוכן. תירס על האש הוא אופציה מועדפת על ילדים. מרחנו אותו בחמאה מתובלת, כדי שגם המבוגרים יתפתו לנגוס ממנו.

חומרים

לחמאת אנשובי ופרמזן:

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את כל החומרים לחמאת אנשובי.
  2. צולים קלחי תירס על גריל לוהט. מברישים בחמאה המתובלת במהלך הצלייה ולא שוכחים למרוח חמאה גם לפני ההגשה. אם רוצים מפזרים עוד פרמזן ומגישים.

את מבחר הגרילים של Napoleon ניתן להשיג בסניפי כרמל דיירקט:
סניף הדגל CARMEL OUTDOOR משכית 1, הרצליה פיתוח (חדש!) | המלאכה 13, א.ת צפוני לוד 1700-700-642 | www.carmeldirect.com