החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לטיגון:
אופן ההכנה
מכינים את המלית:
1
ממיסים חמאה ושמן במחבת, מוסיפים כרשה ומטגנים כ-4 דקות עד שהיא זהובה. מוסיפים פטריות ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב 4-5 דקות נוספות. מוסיפים תבלינים, מערבבים, מסירים מהלהבה ומצננים. מוסיפים גבינות ותימין ומערבבים.
ממלאים את הקרפים:
2
מורחים 2 כפות מהמלית במרכז כל קרפ. מקפלים לחצי ושוב לחצי.
מטגנים את הקרפים:
3
מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים את הקרפים כ-2 דקות מכל צד עד שהם מזהיבים.