מתכון

חטיף פטריות פריך וחריף

נשנוש כיפי שאפשר לשדך לארוחת החג או לאכול בהנאה בימים שאחרי ליל הסדר

8,956 בשלנים התעניינו במתכון זה
חטיף פטריות פריך וחריף. צילום: אסף אמברם
חטיף פטריות פריך וחריף. צילום: אסף אמברם

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה את כל החומרים למעט הפטריות לקבלת בלילה סמיכה.

3

מוסיפים את הפטריות ומערבבים אותן בבלילה כך שיצופו היטב מכל הצדדים. מסדרים את הפטריות בתבנית.

4

אופים 30 דקות או עד שהפטריות שחומות ופריכות.