גיוון: במקום דג בורי אפשר להשתמש בלברק או אינטיאס או סטייק לוקוס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים שום, פפריקה, רסק עגבניות ומיץ לימון ומביאים לבעבוע על להבה בינונית.
2
מסדרים בסיר את הדגים בשכבה אחת. מחזירים לרתיחה, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים שוב לרתיחה.
3
מוסיפים כמון, מלח וקימל ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית-נמוכה. הופכים את הדגים ומבשלים עוד 5 דקות.
4
להגשה: מזלפים מיץ מ-1/2 לימון.