שגיא כהן גילה מקום שמגיש סטייקים מופלאים

ארוחה בפרה פרה. צילום: אפיק גבאי
ארוחה בפרה פרה. צילום: אפיק גבאי

שגיא כהן טעם בשר משובח, אבי אפרתי התאכזב בזכרון יעקב וביצה עלומה לא נהנה בחופי תל אביב. סיכום ביקורת מסעדות שבועי

29 באוגוסט 2019

שגיא כהן, הארץ: פרה פרה, גדרה

מסעדות בשר טובות הן עניין נדיר, ושגיא כהן גילה אחת כזו בגדרה.

"סטייק מופתי שיושן לבשרניות נהדרת, נצלה לפריכות שחמחמה ועסיסיות אדמונית והיה טעים באופן ששב והזכיר שבמיטבו, אין טוב למסעדות ישראליות מבשר ישראלי".
לביקורת המלאה של שגיא כהן בהארץ
פרה פרה – כל הפרטים

סטייק מופתי פורטרהאוס בפרה פרה. צילום: אפיק גבאי
סטייק מופתי פורטרהאוס בפרה פרה. צילום: אפיק גבאי

אבי אפרתי, וואלה! אוכל: מנואלה החדשה, זכרון יעקב

אבי אפרתי ניסה לבדוק האם סוף סוף יש מסעדה טובה בזכרון יעקב, אבל נראה שעדיין לא זכינו לכך.

"כל כך רצינו למצוא מסעדה טובה בזכרון, שלא אכפת היה לנו שתהיה בנאלית ומשעממת, אבל גם מנואלה המחודשת לא לגמרי מספקת את הסחורה, אם בכל זאת אתם נקלעים לסיטואציה, ותרו על הבשר ולכו על בטוח – פיצה".
לביקורת המלאה של אבי אפרתי ב"וואלה"
מנואלה החדשה – כל הפרטים

עדיין לא מספיק קלצונה ראגו, מנואלה החדשה. צילום: גיל אבירם
עדיין לא מספיק קלצונה ראגו, מנואלה החדשה. צילום: גיל אבירם

ביצה עלומה, מאקו: סטולרו, תל אביב

ביצה עלומה ביקר במסעדות החוף החדשה סטולרו וכל הציפיות שלו לאוכל חוף גרוע התגשמו.

"את הקינוח – טארט פיסטוקים ולימונים (46 שקלים) – אין אלא לפטור כ”קינוח ויטרינה” קנוי שתקעו על ראשו איזה מקרון פיסטוק שכמעט שבר לנו את הסתימות. זו עוגה גרועה וסתמית כמו שסטולרו היא מסעדת חוף גרועה וסתמית. אבל את זה כבר ידענו מההתחלה, אה?".

לביקורת המלאה של ביצה עלומה ב"מאקו"
סטולרו – כל הפרטים

אולי בקיץ הבא סטייק בסטולרו. צילום: גיל אבירם
אולי בקיץ הבא סטייק בסטולרו. צילום: גיל אבירם