אפשר להקטין את כמות הפלפל החריף, אך אל תוותרו על הבוטנים המתובלים והקראנצ’יים!
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים בוטנים חריפים:
1
מקפיצים בוטנים במחבת יבשה עם פפריקה ותבלין קייג’ין עד שהם מצופים בתבלינים ועולה מהם ניחוח. שומרים בצד.
מכינים את הסביצ’ה ומגישים:
2
שמים בקערה קוביות דג, אננס, פלפל אדום ובצל סגול, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ומערבבים קלות. מחלקים בין צלחות הגשה, מניחים מעל כמה עלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה ומפזרים את הבוטנים החריפים. מגישים מיד.