מתכון

טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול של "קליפסו"

מנת קיץ יפה שנותנת טאץ’ של שף אבל נשארת נגישה וקלה להפקה. יש בה משחק טעמים שמח בין מתיקות, חריפות ורעננות

9,915 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה
טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה

אפשר להקטין את כמות הפלפל החריף, אך אל תוותרו על הבוטנים המתובלים והקראנצ’יים!

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים בוטנים חריפים:

1

מקפיצים בוטנים במחבת יבשה עם פפריקה ותבלין קייג’ין עד שהם מצופים בתבלינים ועולה מהם ניחוח. שומרים בצד.

מכינים את הסביצ’ה ומגישים:

2

שמים בקערה קוביות דג, אננס, פלפל אדום ובצל סגול, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ומערבבים קלות. מחלקים בין צלחות הגשה, מניחים מעל כמה עלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה ומפזרים את הבוטנים החריפים. מגישים מיד.