מתכון

מילוי ריבת קיווי וציפוי שוקולד לבן לסופגניות

מילוי חגיגי ויוצא דופן לסופגניות חנוכה

מרץ 2016
מילוי ריבת קיווי וציפוי שוקולד לבן לסופגניות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
מילוי ריבת קיווי וציפוי שוקולד לבן לסופגניות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לריבה:

לציפוי:

אופן ההכנה

מכינים את הריבה:

1

מרסקים את הקיווי בבלנדר ומוסיפים סוכר. מוספים לתערובת את הקליפות ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות נוספות.

2

מוציאים את הקליפה עם מסננת או "דגים" אותה עם מזלג. מצננים, וממלאים את הסופגניות.

מכינים את הציפוי:

3

ממיסים בבאן מארי (אמבט מרים) את השוקולד הלבן. ניתן להוסיף 2-3 כפות שמן קנולה במידה והשוקולד סמיך מדי. טובלים את החלק העליון של הסופגניות ומגישים חם.