מתכון

סלט אבוקדו, פקאנים, אננס וצ’ילי

סלט בהשראה קאריבית, שאפשר להתחבר אליה בקלות גם מהמזרח התיכון

8,643 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
סלט אבוקדו, פקאנים, אננס וצ’ילי. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
סלט אבוקדו, פקאנים, אננס וצ’ילי. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

סלט בהשראה קאריבית, שאפשר להתחבר אליה בקלות גם מהמזרח התיכון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים אבוקדו, אננס, פקאן, צ’ילי וכוסברה בקערה.

2

מערבבים מיץ לימון ורכז רימונים בקערית ומוזגים על הסלט. מתבלים במלח גס ומערבבים בעדינות, כדי שהאבוקדו לא יימעך.

גיוונים:

  • כשנגמרת העונה, מחליפים את האבוקדו ב-2 בטטות קלופות ופרוסות לרצועות דקות בעזרת קולפן. מאדים את הבטטות במחבת עם מעט שמן על להבה בינונית, עד שהן מבושלות אך עדיין מוצקות, ומצננים. ממשיכים בסלט כרגיל.
  • מחליפים את האננס במנגו פרוס דק ומוסיפים טיפת תמצית וניל.