אמיר קרונברג: “אני מגיש את המנה הזו עם סוגי בשר משתנים. לפני ההגשה מגררים ביצה קשה מעל הפסטה במקום הפרמזן המסורתית. היא מוסיפה צבע ומרקם קטיפתי".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכינים בריסקט לפי המתכון שלמעלה.
2
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.
3
מחממים מחבת גדולה עם שמן זית וחמאה ומטגנים שום במשך דקה עד שעולה ניחוח. מוסיפים בריסקט, עגבניות שרי, בזיליקום ופטרוזיליה ומטגנים 2 דקות.
4
יוצקים יין וציר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות. מוסיפים פסטה מבושלת ומערבבים.
5
מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה, מפזרים פטרוזיליה ומגררים מעל ביצים קשות. מגישים מייד.