ציפוי הקוואקר הפריך והמשגע מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים פרוסות חזה עוף ומערבבים. משרים כ-20 דקות בטמפ’ החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים מדי פעם.
2
טורפים ביצה בצלחת עמוקה. מערבבים קוואקר, קמח ושומשום בצלחת שטוחה.
3
מחממים שמן בגובה 2-1 ס”מ במחבת על להבה גבוהה.
4
מוציאים את חזה העוף מהמרינדה. טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ואח”כ בתערובת הקוואקר ומטגנים משני הצדדים להזהבה.
5
מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד.