ליאור משיח
שוגר וומן
בוגרת לימודי קונדיטוריה ואפיית לחם ב- International Culinary Center במנהטן. שימשה כשף-קונדיטורית במסעדת פרונטו, עבדה כסטאז'רית בנומה שבדנמרק והיום כותבת בלוג ומנחה סדנאות אפייה.

זמן הפקאן

ליאור משיח מלמדת את הסודות הקטניםש ל הפאי פקאן, בתקווה שהחורף יגיע אתו

16 באוקטובר 2019
פאי פקאן של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח
פאי פקאן של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח

בשעה טובה, הסתיו כבר פה. נראה לי. כאילו, בכל העולם סתיו אז בטח גם אלינו הוא יגיע בקרוב. מה שאני אוהבת בתקופה הזו של השנה, היא שיש פירות כאלה של תחילת החורף, תפוחים ואגסים, דלועים, וגם, רשמית החלה עונת פאי הפקאן. פאי פקאן זה משהו. זה ווייב של חורף. אני אוהבת לשחק עם פאי פקאן אבל חשבתי שיכול להיות נחמד לעשות משהו קצת אחר. אל תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת פאי פקאן קרמלי כזה כמו טופי שנדבק לשיניים, זה באמת בעיניי חלק מהאווירה של החורף. אבל מה שמזכיר לי ילדות הרבה הרבה יותר, הוא השילוב של אגוזים עם שוקולד. אז הפאי הזה, הוא וריאציה בין פאי פקאן לפאי שוקולד. פאי פקאן שוקולד. הוא באמת ממש פשוט, והוא כזה שאוכלים על השטיח בסלון עם שמיכה מול סרט טוב. עם או בלי גשם.

פאי פקאן ושוקולד של ליאור משיח

לבלוג של ליאור משיח