גבינת גביאטו
גבינת גביאטו

גבינה האוצרת בתוכה את טעמי הפרחים והעשבים של ההרים הפירנאים

15 במאי 2019

גביאטו מיוצרת משילוב של חלב בקר וחלב כבשים הניזונות ממבחר פרחים ועשבים ייחודים לחבל ההרים הפירנאים שצרפת. הגבן שניצוק לתבניות לא עובר חימום וכך שומר על לחות שמאפשרת מרקם חמאתי ייחודי.
במהלך היישון שוטפים את הגבינה בתמיסה הנלקחת ממעיינות חמים עשירים במינרליים ומלחים הנמצאים בקרבת מקום, תהליך המעניק לגבינה צבע נחושתי ומליחות עדינה. כל זאת על מנת שנוכל ליהנות מגבינה בעלת מתקתקות עדינה, טעמים אגוזיים ומרקם חמאתי עשיר.