מסורת העוברת מאב לבן. גבינת גרוייר.
מסורת העוברת מאב לבן. גבינת גרוייר.

גבינה שוויצרית עטורת מדליות בעלת חזקים ומרקם קרמי

15 במאי 2019

הגבינה השוויצרית עטורת המדליות מקבלת לאחר יישון רב טעמים  חזקים, מרקם קרמי ומשאירה טעם מיוחד על הלשון. לאחר יישון קצר במחלבת הפרומג‘ר, הגרוייר עוברת ליישון במערות טבעיות בתוך עמק גרוייר, בהן מתקיימים תנאים מושלמים ליישון הגבינה. עם היישון, הגבינה מפתחת מרקמים קשים וטעמים חזקים יותר. מתוך אלפי גלגלים רק שלוש המחלבות המובילות נבחרות ליישון מוארך של 14 חודשים במערות.
גרוייר קאברן זכתה בציון 99.45 המתקרב לשלמות בתחרויות עולמיות ולכן משתלבת נפלא בכל פלטת גבינות, על מרק בצל וכתוספת לכל שלב בארוחה.