גבינת טום דה שב מוסקט
גבינת טום דה שב מוסקט

אחת הגבינות החצי קשות הטובות בצרפת. בעלת אישיות דומיננטית המזכירה את הגבינה המותכת הצרפתית, רק מוגברת ומותחכמת יותר

7 במאי 2019

בעוד עידן האינטרנט יוצר רושם שאין עוד חשיבות למיקום הגיאוגרפי שלנו – עמק הלואר הידוע לשמצה, הממוקם במרכז צרפת, הוא חגיגה של היסטוריה ואיכות מקומית, ובמקרה זה – של הקשר המבורך בין עיזים לבני האדם, או ליתר דיוק: ליצרני הגבינות שמטפלים בהם.
הטום דה שב מוסקט היא תוצר מושלם ומענג של הקשר הזה, ואחת הגבינות החצי קשות הטובות בצרפת. בעלת אישיות דומיננטית המזכירה את הגבינה המותכת הצרפתית, רק מוגברת ומותחכמת יותר. כל גלגל שלה נשטף ביין הלבן המקומי, מה שנוסך בטעמה עקצוץ פירותי משכר. בסוף תהליך ההתבגרות נחשפת משחה לבנה כשנהב, עטופה בקליפה טבעית כתומה.
הטום דה שב מוסקט היא הגבינה האידיאלית לכריכים, והיא גם, בין היתר, חלום הנמס מעל בערך כל דבר, אז לשיקולכם.