גבינת מוליטרנו כמהין
מילון הגבינות
גבינת כבשים איטלקית, קלאסית ועשירה עם חיזוק של כמהין. לא בכדי היא זכתה בתואר הגבינה הטובה בעולם
דמיינו את הארומה הקלאסית והמעקצצת, העשירה ממילא, של גבינת כבשים איטלקית, אחרי שהזריקו לליבה פטריית כמהין, שהופכת כל מאכל לחוויה. התוצאה של המפגש הזה היא מרהיבה – ורידים שחורים בגוף הגבינה – וממוססת את החך עם קשת טעמים פראיים ויוצאי דופן. לא בכדי היא זכתה בתואר הגבינה הטובה בעולם!
היא מבשילה במשך 6-7 חודשים, שבהם נמזג לתוכה חומץ ושמן השומרים על השומניות והרוך שלה. כיאה לתכשיט קולינרי היא עטופה בייחודיות ונצרב בה הלוגו המסורתי שלה. בשל טעמה הדומיננטי היא זקוקה לפרק זמן שבו היא נטעמת ביחידות על פלטת גבינות מענגת, לצד יין אדום מיושן שיוכל לחדור לטעמה ולהוסיף לו רבדים חדשים.