על המסעדה
מטבח צפון-תאילנדי של השף מידד סטבינסקי, שחזר משהות של כעשר שנים בתאילנד. היא מבוססת על הגריל האיסאני המסורתי ובתפריט מנות כמו ירך עוף מעושן וצלוי ארוכות; שרימפס וקלאמרי בגריל; סלט טאם טאנג עם מלפפון, עגבניה, בוטנים ושעועית תאילנדית ועוד
טבלת המבקרים
בחרנו ללכת על קארי עם נתחי דג וזאת הייתה בחירה אדירה. קודם כל כי הקארי עצמו היה פנטסטי. הוא היה עשיר אבל לא משתלט. עדין אבל עם נוכחות. מפוצץ בירקות טעימים אבל משאיר את הבמה לדג שהיה עשוי באופן מושלם, חתוך לגודל ביס, עטוף בחליפת קארי מחמיאה והכי מדהים – לא מאוד חריפה. כלומר היה חריף, אבל יחסית למה שעברנו עד עכשיו זה לגמרי היה עדין.