מסעדה
אומיי UMAI
ולנסיה 17, יפו

אומיי. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה
מודל יוצא דופן של מסעדה שמתפקד גם כאיזאקיה (בר אוכל יפני) שלושה ערבים בשבוע, וגם כחלל לארוחות טעימות משותפות או אירועים פרטיים. על התפריט והאירוח השפית אלכס אברמוב שחזרה משהות ביפן ובמדינות נוספות באסיה, שם התמחתה בין השאר בקצבות בשר וואגיו יפני. בתפריט מנות כמו כדורי וואגיו בטמפורה שחורה; טרטר שרימפס קריסטל על קן של סובה נודלס פריך ורוסטביף וואגיו במרינדת דבש ומיסו לבן.