על המסעדה
בר אוכל טורקי בלב שוק הפשפשים שביפו. השפים אריק דרחני ומולי מגריסו מביאים פרשנות עדכנית למנות מהמטבח העות'מני, שבאות בליווי קוקטיילים מושקעים, מוזיקה שמחה ואווירה בלתי פורמלית.
טבלת המבקרים
תגובת ה'וואו' שלי במפגש הראשוני עם אונזה הייתה, אם כן, לנוכח המטמורפוזה שעבר המקום. 180 מעלות כמעט בהשוואה לפאזת השרקטורי. מגניב שם. אווירה נכונה שעוטפת אותך תיכף בכניסה. מקום יפה, לא מגונדר או מצויץ, עם אפלולית נעימה, מוסיקה שעושה טוב בלי לדפוק בראש, בר עולץ, שני חללים עליונים נעימים ותחושה של עדכנות נינוחה, נחמדת, לא תובענית.