איי - a

. דרך מנחם בגין 121, תל אביב
הזמינו שולחן
a. צילום: עמית גירון
a. צילום: עמית גירון
על המסעדה

מסעדת השף של יובל בן נריה בחלל מעוצב ומושקע שעיצב האדריכל פיצו קדם. בקומה השנייה של מגדל עזריאלי שרונה, יצר השף בן נריה תפריט אסייתי, השונה מאוד מזה שהוא אמון עליו כבר שנים בטאיזו. המנות מושפעות מטכניקות מסורתיות אך טרנדיות, כמו התססה, יישון וכבישה, ומבוססות על חומרי גלם שמגיעים ממגדלים מקומיים בלבד. בתפריט אפשר למצוא מנות כמו טטאקי שייטל של הולשטיין מניר דוד מיושן בקוג'י עם גארום טלה, שישיטו צלוי, צנובר מקורמל, שיו קוג'י, קרם ווסאבי ואורז סושי פריך; או דג פרפר – דניס מגידולי ים מצריים, עם שיו קוג'י, גארום מקדמיה, ג'ינג'ר, בצל ירוק ושמן אצות ירוקות. את כל אלה מלווה תפריט רחב ומגוון של סאקה ממזקקות בוטיק ביפן.

טלפון: 074-7588818
כתובת: . דרך מנחם בגין 121, תל אביב (מגדל עזריאלי שרונה, קומה שנייה)
שעות פתיחה:
יום ראשון 19:30-23:30
יום שני 12:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
יום שלישי 12:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
יום רביעי 12:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
יום חמישי 12:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
יום שישי 18:00-23:30
שבת 12:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
טבלת המבקרים

ביס "הכריות" שהיה ממש כרית, כמו דגני הבוקר (אבל בלי 8000% סוכר), ממולאת בקציפת קוג'י ועליה כדור טרטר דג ים עם פרח קטן מלמעלה. כל כך יפה שאתה לא מאמין שצריך לאכול את זה. ואז אתה לוקח את הביס והוא מתפוצץ לך בפה. לא כמטאפורה. באמת. והכרית הפריכה והקציפה הנעימה והטרטר המצוין נפגשים לחגיגה אצלך על בלוטות הטעם. והיה את ה"קורן בול". כדור טמפורה שהביס שלו משחרר נהר של מוצרלה מותכת עם תירס וגורם לך להתפלל לאלוהי הנהרות שלא יעצור לעולם.