על המסעדה
השלוחה התל אביבית של אוכל הרחוב הכורדי-סורי משוק מחנה יהודה בירושלים. המקום מתמחה בשמבורכ, מאכל שמקורו בשאריות בשר שנשארו מהשבת. מדובר במאפה פריך ומתפצח במילוי חלקי פנים שונים (לשון, ראש וכד') או אסאדו, בריסקט, עוף ועוד, שמוגש עם סלטים ומטבלים.
טבלת המבקרים
האסאדו, זה כבר הסתדר לי הרבה יותר. זה לא הפך אותה לזולה יותר, אבל בהחלט הבהיר שאפילו לי מספיק שמבורכ אחד כדי לשבוע. הבצק האפוי היטב היה פריך וצפוף מבחוץ, והתרכך בזכות המילוי מבפנים. בין הבשר לתחתית הבצק חוצץ פירה הודי צהבהב (מתובל מצוין), ומעליו מונח מעט רוטב צ'ימיצ'ורי (מתקתק וטעים ממש, גם אם לא באופן מסורתי) ובצל מקורמל שמוסיפים המון טעם לבשר, שתיבולו כמעט ולא הורגש, מה שהשאיר המון מקום לטעמו העמוק של האסאדו.