על המסעדה
מסעדה-בר שנבנתה על חורבות מסעדת ננוצ'קה ברחוב לילנבלום בתל אביב. באמש ניתן להעביר ערב שלם: להתחיל באפריטיף במרפסת, לעבור למסעדה, ולסיים בבר עם קוקטייל שיצרו אנשי האימפריאל. על התפריט החדש אמון השף כפיר ינין.
טבלת המבקרים
אז ננוצ'קה כבר לא איתנו ואמש כאן במקומה... יש צורך בזמן מסוים להסתגלות. האווירה בה שונה מאוד מזו הזכורה מננוצ'קה... זהו קומפלקס עם מסעדה, בר, קומה לאירועים ובר בחצר. על האוכל אחראית אורטל רוזנברג, שרכשה את ניסיונה בשילה ובפלורנטין האוס, של השף שרון כהן. האוכל באמש מוגדר כשואב את השראתו מן המטבח הים תיכוני, מבוסס על הקרבה הגאוגרפית לשווקי לוינסקי והכרמל הסמוכים, ונשען על תנור הג'וספר.