על המסעדה
בקומת הקרקע של מסעדת אריה ממוקם הבר, עם תפריט של מנות קטנות שהולכות טוב עם אלכוהול ואווירה סקסית וחשוכה יותר ממסעדת האם.
טבלת המבקרים
מנת הסקאלופ שהגיעה מיד אחר כך, לעומת זאת, היא מנה שראוי לעשות עליה סרט. לא בא לי להיות דרמטי באופן מוגזם אבל אני אעשה את זה כאן, כי במסעדה קצת התביישתי לעמוד על הכסא ולצרוח "וווואוווו". קודם כי מי שבחר את הסקאלופ והכין אותו ידע בדיוק מה צריך לעשות – לקחת חומר גלם טוב ולהביא אותו לנקודת העשייה המושלמת