על המסעדה
מסעדת הקונספט של שף ברק יחזקלי פתוחה לקהל פעמיים בשבוע במתכונת של ארוחת טעימות חוויתית וספונטנית (מבשלים ואוכלים מה שיש בשוק, אצל הקצב או הדייג). ביתר הימים מתפקד המקום כסטודיו של השף ומקיים אירועים פרטיים.
טבלת המבקרים
כשנכנסנו למסעדה קיבל את פנינו אינטיאס ענק ששכב על האי במרכז החלל. את החלק הראשון של הערב, זה שחיכינו במהלכו, יחזקאלי בילה בניקוי הדג ופילוט שלו. ועכשיו הגיע התוצאה והיא הייתה לא פחות ממופלאה. הדג הנא הוגש ביחד עם מלון קיץ תאילנדי שמזכיר בטעם ובמרקם שלו מלפפון, ושניהם שחו ברוטב של רימונים ושל גרגירי צ'יה. בביס הראשון אתה לא מבין מה פגע בך. התוצאה כל כך שונה ממה שאנחנו רגילים עליו, שהתגובה היחידה האפשרית היא לקחת עוד ביס. ואז עוד אחד. ואז להגיד וואו. ואז להמשיך עד שהצלחת שלך ריקה, כשהעצירות היחידות הן לנשימה ועוד אמירת וואו.