
בושוויק | צילום: בן יוסטר
על המסעדה
שיתוף פעולה בין קבוצת האימפריאל לרשת מלונות אטלס הוליד במלון הבוטיק פבריק בתל אביב את בושוויק - שעל מטבחו מנצח השף המוערך עינב אזגורי (לשעבר קפה נורדוי ובר א וין). לצד הקוקטיילים הצבעוניים, יגיש אזגורי תפריט בהשראת מנות אמריקאיות אהובות.
טבלת המבקרים
מה הדבר הכי חשוב בבר? המשקאות? לא. הדבר החשוב ביותר הוא האווירה. בר צריך להיות המקום שאתם רוצים להיות בו כשקורים דברים חשובים בחייכם, המקום שאליו תביאו בן או בת זוג ושבו תחגגו עם חברים. בושוויק יכול להיות המקום הזה עבור רבים, ואם הם יהיו רעבים, הם גם ימצאו משהו טוב לאכול.