בלה
מסעדה שהיא שילוב של מסעדה איטלקית עם מסעדת בשר. פיצות, פסטות, דגים, המבורגרים וסטייקים שוכנים זה לצד זה בתפריט, אל מול נוף כפרי במיוחד.
מסעדה שהיא שילוב של מסעדה איטלקית עם מסעדת בשר. פיצות, פסטות, דגים, המבורגרים וסטייקים שוכנים זה לצד זה בתפריט, אל מול נוף כפרי במיוחד.
אחת מנקודות האור הקולינריות בעמק יזרעאל. מסעדה איטלקית בבית שערים, השומרת על רמה גבוהה לאורך השנים. השף עידן לפישיץ עבד 8 שנים במסעדת טוטו המוערכת, והוא מביא איתו יד מיומנת והבנה גדולה בחומרי גלם. בתפריט: פיצות, פסטות, מגוון בשרים ודגים טריים. במומלצים: לאפה עם מעורב דגים ברוטב יוגורט-טחינה, פיצה יוונית עם חציל וארטישוק, ולינגוויני פנצ'טה טלה חריף. ויש גם תפריט יין שעושה כבוד ליקבי האזור.