מסעדה
בנג'ולינה

המבורגר פסטו אגוזים, בנג'ולינה. צילום: ענת קנור
על המסעדה
כשבן וענת קנור נפגשו במטבח של הקופי בר בתל אביב נרקמה ביניהם זוגיות ויחד איתה נרקם חלום על מקום באזור שקט יותר בארץ. וכך, בנג'ולינה נפתחה בפברואר 2015 והיא מיישמת את המקצועיות והמיומנויות שבני הזוג רכשו ומחברת אותן לאוכל טוב עם ווייב רגוע. כדי שכולם יצאו מרוצים התפריט נחלק לשניים: קבוע ומתחלף. התפריט המתחלף רחב יותר ועושה שימוש בתוצרת עונתית. יש אופציות טבעוניות ומנות ללא גלוטן, ובאופן כללי המטבח שמח כשמתקילים אותו עם בקשות, רק תנסו.