ברווזי

טשרניחובסקי 17, תל אביב
ברווזי. צילום: חיים יוסף
ברווזי. צילום: חיים יוסף
על המסעדה

כשהוא כבר הבעלים של אחת המסעדות היוקרתיות בתל אביב, OCD, פתח השף הצעיר רז רהב (רזי ברווזי) את ברווזי, סנדויצ'יית הגורמה שלו. ככל הנראה מדובר בכריכים הכי מושקעים בארץ, כשאפילו את הרטבים והממרחים מכינים פה לגמרי לבד.

טלפון: 03-556-6774
כתובת: טשרניחובסקי 17, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 17:00-7:30
יום שני 17:00-7:30
יום שלישי 17:00-7:30
יום רביעי 17:00-7:30
יום חמישי 17:00-7:30
יום שישי 17:00-7:30
שבת 17:00-7:30
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

כך או כך, כדאי פשוט לתת בה ביס – מה שבפנים לגמרי שווה את זה, ומוכיח אמת פשוטה שמסתתרת גם מאחורי כריך מסובך: עם ההשקעה הנכונה, בפריז או בתל אביב, גם הלא הגיוני בעליל עשוי להתגלות כטעים מאוד.